Výživa a potraviny – 3/2016

Abstrakty


OBSAH

Kudlová, E., Tláskal, P., Boženský J., Procházka B., Szitányi, N., Šebková, A.:
Zelenina a ovoce ve stravě našich malých dětí

Olišarová, V., Tóthová, V., Bártlová, S., Dolák, F., Kajanová, A., Nováková, D., Prokešová, R., Šedová, L.:
Konzumace vybraných složek potravy u romské minority

Dvořák, L., Teplá, J., Strnková, J., Dostálová, L., Detvanová, L., Machálková, L., Lužová, T., Jůzl, M., Šustová, K.:
Syrovátka není pouze vedlejším produktem výroby

Neradová, E., Zíková, A., Haubeltová, A., Kvasnička F., Čížková, H.:
Druhy borůvek a jejich složení

Ševčík, R., Rajchl, A.:
Obsah masa v masných výrobcích

Kudlová, E.:
Konzumace piva v České republice v roce 2015


FROM THE CONTENTS

Kudlová, E., Tláskal, P., Boženský J., Procházka B., Szitányi, N., Šebková, A.:
The Consumption of fruit and vegetable among our little children

Olišarová, V., Tóthová, V., Bártlová, S., Dolák, F., Kajanová, A., Nováková, D., Prokešová, R., Šedová, L.:
The consumption of selected food items of the Roma minority

Dvořák, L., Teplá, J., Strnková, J., Dostálová, L., Detvanová, L., Machálková, L., Lužová, T., Jůzl, M., Šustová, K.:
Whey is not only byproduct

Neradová, E., Zíková, A., Haubeltová, A., Kvasnička F., Čížková, H.:
The composition of various kinds of blueberries

Ševčík, R., Rajchl, A.:
Meat content in meat products

Kudlová, E.:
Beer consumption in the Czech Republic in 2015


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2016

Zpravodaj pro školní a dietní stravování 3/2016OBSAH

Regionální potraviny

Chyby ve spotřebním koši? Pomůže Rádce školní jídelny

Rok 2016 – Mezinárodní rok luštěnin

Výzva Hlavního hygienika ČR

Závodní stravování ve školách a školských zařízeních (příspěvkových organizacích)

Školské jedlá v USA

Co nám přineslo pokusné ověřování programu pohyb a výživa

Řepa barví moč, co barví řepu?

NutritionDay 2015 v České republice

Vzpomínáme s paní Karin Fajkusovou