Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Jiné možnosti jak získat časopis
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Rysová, J., Gabrovská, D.:
Bezlepková dieta a bezlepkové potraviny v České republice v průběhu 25 let
Tláskal, P.:
Tematická konference Kde běžné potraviny nestačí – doplňky stravy
Musiienko, D., Pánek, J., Kouřimská, L.:
Jak smyslové vjemy ovlivňují rozhodování spotřebitelů v online prostředí
Musilová, Š., Vlková, E.:
19. Sympozium Společnosti pro probiotika a prebiotika
Kudlová, E., Dostálová, J.:
Luštěniny a zdraví
Jůzl, M.:
Ingrovy dny 2025: jaké byly?
Brát, J.:
Je potřeba zvýšit edukaci obyvatel v problematice tuku
FROM THE CONTENTS
Rysová, J., Gabrovská, D.:
Gluten-free diet and gluten-free foods in the Czech Republic over the past 25 years
Tláskal, P.:
Thematic conference Where regular foods are not enough – food supplements
Musiienko, D., Pánek, J., Kouřimská, L.:
How sensory perceptions influence consumer decision-making in the online environment
Musilová, Š., Vlková, E.:
19th Symposium of the Society for Probiotics and Prebiotics
Kudlová, E., Dostálová, J.:
Legumes and health
Jůzl, M.:
Ingr´s Days 2025: what were they like?
Brát, J.:
There is a need to increase public education on the issue of fats
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2025
OBSAH
Úvodník
Polská kuchyně – 2. část
Zachraňujeme obědy na PJZŠ Horáčkova
Materiály vhodné pro styk s potravinami ve školní jídelně – food contact materials
Přečetli jsme za vás. Stravovací návyky a tělesné složení u dospívajících baletek
Recepty
Zrnko po zrnku k objevu tiaminu aneb co má společného kuře s liškou
Co bychom měli znát o listeriích a listerióze
Nová definice a diagnostická kritéria klinické obezity podle The Lancet Diabetes & Endocrinology Commission
Budoucnost školních jídelen
Hygienická rada – Na co si dát v kuchyni pozor aneb na co se zaměřuje hygiena