PDF ke stažení
Výživa a potraviny
Zpravodaj pro školní stravování
Recepty
OBSAH
Koptíková, J.:
Zatěžování zdravotní ekonomiky České republiky a evropského regionu v důsledku zvyšující se prevalence obezity a nevhodného stravování obyvatelstva
Hlavatá, K.:
Úloha nutričního poradenství před a po bariatrických zákrocích
Vítů, K., Matějová, H.:
Pohled na plýtvání potravinami
Gebler, J.:
Výroba cukru v ČR
Havlík, J.:
Vietnamská kuchyně (1. část)
FROM THE CONTENTS
Koptíková, J.:
Loading of the Czech Republic health care economic and the European region economics due to the increasing prevalence of obesity and inproper eating habits of the population
Hlavatá, K.:
Role of nutritional consulting before and after bariatric surgery
Vítů, K., Matějová, H.:
Look at food Iosses
Gebler, J.:
Production of the sugar in Czech republic
Havlík. J.:
Vietnamese cuisine (1st part)
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 6/2014
OBSAH
Úvodní slovo
Skutečně poustevnická škola
Kapr a jiné tradice na vánočním stole
Soutěž o Nejlepší školní oběd 2014
Není bageta jako baguette
Problematika koordinátorů sdružení Skutečně zdravá škola
Rozzlobený dopis občanského sdružení Skutečně zdravá škola ministrovi školství





Staňte se
pojďte na
přečtěte si
objednejte
prevence dětské obezity