Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Hasoňová, L., Samková, E., Vočadlová, K., Straková, K.:
Od Pasteura zpět? Aneb tepelné ošetření mléka a jeho význam
Šmídová, Z.:
Histamin a tyramin v potravě a jejich vliv na zdraví
Kvíčala, J. B. V.:
SELEN – nezbytná složka výživy člověka
Zloch, Z., Kladnická, I.:
Nové pohledy na význam rostlinných polyfenolů ve výživě
Novotná, P., Pečenková, N., Šlajchová, S., Houška, M., Dostálová, J.:
Naklíčené luštěniny a jejich kulinární úpravy
Dziedzinská, R., Morávková, M., Hrdý, J., Slaná, I., Vlková, H., Kunstovná, H., Vašíčková, P.:
Čerstvé džusy a smoothies – sledování výskytu legislativou neregulovaných významných patogenů bakteriálního, virového a parazitárního původu
FROM THE CONTENTS
Hasoňová, L., Samková, E., Vočadlová, K., Straková, K.:
Back from Pasteur? Alias the heat treatment of milk and its importance
Šmídová, Z.:
Dietary histamine and tyramine and their impact on human health
Kvíčala, J. B. V.:
Selenium – Essential component of the diet
Zloch, Z., Kladnická, I.:
New views on importance of plant polyphenols in nutrition
Novotná, P., Pečenková, N., Šlajchová, S., Houška, M., Dostálová, J.:
Germinated legumes and their culinary processing
Dziedzinská, R., Morávková, M., Hrdý, J., Slaná, I., Vlková, H., Kunstovná, H., Vašíčková, P.:
Fresh juices and smoothies – monitoring the presence of unregulated important pathogens of bacterial, viral and parasitic origin
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2018
OBSAH
Úvodník Kdo ví?
Zemřel Paul Bocuse – zakladatel moderní gastronomie (20. 1. 2018)
Projekt „Potravinová pomoc dětem v Libereckém kraji“
Poruchy polykání: opomíjený problém nejen seniorů?
Příprava pokrmů v základním vzdělávání aneb kde se dobře vaří, tam se dobře daří
Naučí bariatrická chirurgie obézní pacienty lepším stravovacím návykům?
Polévka je grunt?
Rovnice dobrého džemu





Staňte se
pojďte na
přečtěte si
objednejte
prevence dětské obezity