Výživa a potraviny – 6/2014

PDF ke stažení

Výživa a potraviny

Zpravodaj pro školní stravování

Recepty


OBSAH

Koptíková, J.:
Zatěžování zdravotní ekonomiky České republiky a evropského regionu v důsledku zvyšující se prevalence obezity a nevhodného stravování obyvatelstva

Hlavatá, K.:
Úloha nutričního poradenství před a po bariatrických zákrocích

Vítů, K., Matějová, H.:
Pohled na plýtvání potravinami

Gebler, J.:
Výroba cukru v ČR

Havlík, J.:
Vietnamská kuchyně (1. část)


FROM THE CONTENTS

 

Koptíková, J.:
Loading of the Czech Republic health care economic and the European region economics due to the increasing prevalence of obesity and inproper eating habits of the population

Hlavatá, K.:
Role of nutritional consulting before and after bariatric surgery

Vítů, K., Matějová, H.:
Look at food Iosses

Gebler, J.:
Production of the sugar in Czech republic

Havlík. J.:
Vietnamese cuisine (1st part)


Příloha: Receptury pokrmů


Zpravodaj pro školní stravování – 6/2014

ob201406zOBSAH

Úvodní slovo

Skutečně poustevnická škola

Kapr a jiné tradice na vánočním stole

Soutěž o Nejlepší školní oběd 2014

Není bageta jako baguette

Problematika koordinátorů sdružení Skutečně zdravá škola

Rozzlobený dopis občanského sdružení Skutečně zdravá škola ministrovi školství