Výživa a potraviny – 5/2017

OBSAH

Horsáková, I.:
Biofilmy v potravinářství

Šnurkovič, P., Sochorcová, N.:
Analytické hodnocení odrůdových šťáv z jablek

Kružík, V., Grégrová, A., Čížková, H.:
Charakteristika českého řepkového medu

Průchová, K., Čížková, H.:
Aromata – víme jaká jíme?

Kapic, A:
Židovská kuchyně


FROM THE CONTENTS

Horsáková, I.:
Biofilms in food industry

Šnurkovič, P., Sochorcová, N.:
Analytical evaluation of single varietal juices

Kružík, V., Grégrová, A., Čížková, H.:
Characteristics of Czech rape honeys

Průchová, K., Čížková, H.:
Flavourings – do we know the flavourings we eat?

Kapic, A:
Jewish cuisine


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2017

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2017OBSAH

Vzpomínka na dovolenou

Zdraví do škol od A do Z

Vybrané aspekty bezlepkové diety

Zdravé soutěžení školních jídelen

Bezmléčná dieta ve školním stravování

Světový den chleba – 16. října

Den norské kuchyně na ZŠ Labská v Brně

Tradiční zbraň kuchyňské fronty

Brambory tak, jak je neznáme

Česko-francouzský projekt „Vaříme společně“