Výživa a potraviny – 5/2016

Abstrakty


OBSAH

Kudlová, E., Tláskal, P., Boženský, J., Procházka, B., Szitányi, N., Šebková, A.:
Stravitelné sacharidy ve stravě kojenců a batolat

Macháčková, M., Holasová, M., Mašková, E.:
Databáze složení potravin České republiky

Bastlová, M.:
Hodnocení úrovně stravování ve vybraných zařízeních zdravotnických a sociálních služeb Moravskoslezského kraje

Hrubá, M., Koberová, E., Rajchl, A.:
Dostupnost minimálně opracované zeleniny a ovoce v Praze a okolí

Zehnálek, P.:
Mák – stále nedoceněný

Páleníková J.:
Dialogem ke zdraví II


FROM THE CONTENTS

Kudlová, E., Tláskal, P., Boženský, J., Procházka, B., Szitányi, N., Šebková, A.:
Digestible carbohydrates in the diet of infants and toddlers

Macháčková, M., Holasová, M., Mašková, E.:
The Czech Food Composition Database

Bastlová, M.:
Evaluation of catering in selected health and social service centers in the Moravian – Silesian Region

Hrubá, M., Koberová, E., Rajchl, A.:
Availability of fresh-cut fruits and vegetables in Prague and surroundings

Zehnálek, P.:
Poppy – still unappreciated


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2016

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2016OBSAH

Budoucnost školního stravování

Jak na stravování dětí v jeslích, aneb pohled do praxe v zařízení Jesle Frýdek-Místek, část II.

Téma výživa aktuálně na konferenci o školním stravování v Pardubicích

Vykutálená kapusta

Pekařské a cukrářské výrobky ve školním stravování

Užitečná příručka ke stažení na internetu

Rozhovor s vedoucí ŠJ paní J. Hauptovou

Soutěž o Nejlepší školní oběd 2016, VII. ročník Brno

Výročí roku 2016