Archiv jednotlivých čísel

Výživa a potraviny – 2/2016

Výživa a potraviny 2/2016

Abstrakty


OBSAH

Dvořák, L., Šustová, K.:
Možnosti ochucování čerstvých sýrů

Brát, J., Dostálová, J.:
Je kokosový tuk skutečně superpotravina?

Válová, A.:
Gurmánské a barevné Thajsko

Filipová, A., Mokrejšová, V., Zeman, J.:
Plýtváme potravinami?

Verbíková, V., Lorencová, A., Morávková, M.:
Výživová hodnota naklíčených semen a rizika spojená s jejich konzumací


FROM THE CONTENTS

Dvořák, L., Šustová, K.:
The seasoning possibilities of fresh cheeses

Brát, J., Dostálová, J.:
Coconut fat superfood actually?

Válová, A.:
Gourmet and colourfull Thailand

Filipová, A., Mokrejšová, V., Zeman, J.:
Do we waste food?

Verbíková, V., Lorencová, A., Morávková, M.:
The nutritional value of sprouts and risks associated with their consumption


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 2/2016

Zpravodaj pro školní a dietní stravování 2/2016OBSAH

Zpravodaj pro školní a dietní stravování

Spotřební koš v praxi – pomocník nebo nepřítel?

Stravování a nutriční péče v sociálních zařízeních pro osoby se zdravotním postižením

Benešov a kurzy 2015

Školení pro vedoucí školních jídelen

Některá zjištění Orgánu ochrany veřejného zdraví (Krajská hygienická stanice) při kontrolách zařízení zajišťujících stravování dětí a žáků

Výchova ke správnému stravování a vzdělávací obsahy edukace ve výživě na 2. stupni základních škol

Konference Školní stravování, Pardubice 24.-26. 5. 2016

„Rozlousknutí“ muškátového oříšku

Příspěvek k letním olympijským hrám v Rio de Janeiro – Brazilská kuchyně

Pravidla soutěže o Nejlepší školní oběd