Archiv jednotlivých čísel

Výživa a potraviny – 1/2021

časopis Výživa a potraviny – 1/2021

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH

Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.

OBSAH

Fiala J.:
Výživová doporučení pro prevenci rakoviny

Tláskal P.:
Kdy náš organismus potřebuje více bílkovin

Grégrová A., Pavelčíková Z., Podskalská T., Čížková H.:
Zhodnocení kvality rajčat a výrobků z rajčat na českém trhu

Rysová J.:
Sójové omáčky a obsah lepku

Tláskal P.:
Výživa a výzkum v ČR

Dostálová J., Tláskal P.:
Výživová doporučení pro obyvatelstvo

Jančeková K., Kapounová Z.:
FENS Summer School 2020


FROM THE CONTENTS

Fiala J.:
Nutritional recommendations for cancer prevention

Tláskal P.:
When our organism needs more proteins?

Grégrová A., Pavelčíková Z., Podskalská T., Čížková H.:
Quality evaluation of tomatoes and tomato products on the Czech market

Rysová J.:
Soy sauces and gluten content

Tláskal P.:
Nutrition and research in the Czech Republic

Dostálová J., Tláskal P.:
Dietary Guidelines in the Czech Republic

Jančeková K., Kapounová Z.:
FENS Summer School 2020


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2021

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2021OBSAH

Dobrá nálada posiluje imunitu
Stravování dětí z rodin IZS
Snídaně jako správný začátek dne u každého školáka
Mýtus o mléce – skutečně mléko zahleňuje?
Výživová pyramida pro moderní Česko
Význam bank mateřského mléka v současnosti
Změní pandemie naše stravovací návyky?
Vanilka – tropická kráska
Německá kuchyně