Archiv jednotlivých čísel

Výživa a potraviny – 6/2019

časopis Výživa a potraviny – 6/2019

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH

Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.

OBSAH

Jančeková, K.:
Chyby při zjišťování přívodu energie a živin

Horsáková, I., Pohůnek, V., Rajchl, A., Ševčík, R.:
Bakteriofágy a jejich aplikace při výrobě potravin

Sabolová, M., Kouřimská, L.:
Káva a hodnocení její kvality

Fiala, J., Kotalová, L., Kaňová, P.:
Jak účinné jsou projekty prevence dětské obezity?

Šmídová, Z., Pejšová, H.:
Probiotika v naší výživě


FROM THE CONTENTS

Jančeková, K.:
Errors in energy and nutrient intake evaluation

Horsáková, I., Pohůnek, V., Rajchl, A., Ševčík, R.:
Bacteriophages and their application in food production

Sabolová, M., Kouřimská, L.:
Coffee and its quality evaluation

Fiala, J., Kotalová, L., Kaňová, P.:
How effective are childhood obesity prevention projects?

Šmídová, Z., Pejšová, H.:
Probiotics in our nutrition


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2019

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2019OBSAH

Čekání na Vánoce

Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou

Sipping v kuchyni aneb využití sippingu při přípravě pokrmů

Není perla jako perla – příspěvek ke 150. výročí patentování margarínu

Venku bílo, ve sklenici taky

Správná praxe VI – Provozní a osobní hygiena

Pracovní právo ve školním stravování se zaměřením na vznik pracovního poměru a stanovení platu

Pohled do zákulisí soutěže Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování

Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování 3. místo – Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Brno, Merhautova, příspěvková organizace