Archiv jednotlivých čísel

Výživa a potraviny – 4/2020

časopis Výživa a potraviny – 4/2020

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH

Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.

OBSAH

Rysová, J.:
Čirok a jeho využití do potravin

Kudlová E.:
Snídat či nesnídat?

Potančoková J., Hanková M., Čížková H.:
Změny vůně sušeného mléka během skladování

Bohumil Turek B., Šíma P.:
K problematice osídlení lidského těla mikroorganismy

Žatečka L., Sabolová M.:
Personalizovaná výživa

Nevrlá M., Matějová H., Kachlík P.:
Když čteš, možná neztloustneš, aneb naučme se rozumět označování potravin – intervenčníprojekt zaměřený na označování potravin


FROM THE CONTENTS

Rysová, J.:
Sorghum and its use in food

Kudlová E.:
Breakfast or no breakfast?

Potančoková J., Hanková M., Čížková H.:
Odour changes of milk powder during storage

Bohumil Turek B., Šíma P.:
On the problem of colonization of human body by microorganisms

Žatečka L., Sabolová M.:
Personaliszd nutrition

Nevrlá M., Matějová H., Kachlík P.:
When you read, you may not get fat or let’s learn to understand food labelling


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2020

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2020OBSAH

Jídelny to zvládly

Systematické (kontinuální) edukační kurzy pro personál školních jídelen

Tipy na správnou výživu v období pandemie COVID-19

Rezistentní škrob – charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví

Zkušenosti nutričních terapeutů v nemocnici Bernhoven v Udenu během koronavirové nákazy (březen 2020)

Není rozmarýn jako rozmarýn

Základní informace o onemocnění novým koronavirem – COVID-19

Když máš cukrovku, na ovoce zapomeň!