AktualityArchiv jednotlivých čísel

Výživa a potraviny – 3/2020

časopis Výživa a potraviny – 3/2020

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH

Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.

OBSAH

Tláskal P., Dostálová J.:
Výživou k lepší ochraně organismu před infekcí

Šmídová Z., Pejšová H.:
Prebiotika a synbiotika v naší výživě

Bauer J., Pohůnek V., Ševčík R.:
Játra – nutričně nedoceněná surovina

Kachlík P., Vařachová T.:
Názory středoškoláků na vegetariánství

Fried J.:
Co je dobré vědět při nákupu ovoce a zeleniny

Skřivan P., Sluková M., Jurkaninová L., Švec I.:
Tradice a aktuální trendy využití kvasů v pekárenské technologii


FROM THE CONTENTS

Tláskal P., Dostálová J.:
Nutrition to better protect the organism against infection

Šmídová Z., Pejšová H.:
Prebiotics and synbiotics in our nutrition

Bauer J., Pohůnek V., Ševčík R.:
Liver nutritionally underappreciated raw material

Kachlík P., Vařachová T.:
Opinions of high school students on vegetarianism

Fried J.:
What is good to know when buying fruit and vegetable?

Skřivan P., Sluková M., Jurkaninová L., Švec I.:
Traditions and current trends in using of sourdoughs in bakery technologyi


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2020

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2020OBSAH

Školní jídelna doma

Nová experimentální dietní kuchyně na 3. lékařské fakultě Univerzity Karlovy

Pětiletá zkušenost s dietním stravováním

Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku

Dieta šetřící

Jak na zdravé stravování u dětí?

Může být pizza pokrmem, který lze doporučit?

Co je a co není detoxikace

Tymián nejen na svíčkovou

Rebarborám se zapalují řapíky