AktualityArchiv jednotlivých čísel

Výživa a potraviny – 1/2020

časopis Výživa a potraviny – 1/2020

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH

Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.

OBSAH

Urešová A., Sadílková M., Sluková M., Skřivan, P.:
Příprava kvasů a kvasových chlebů ze speciálních celozrnných mouk

Sabolová, M.:
Role máku ve výživě člověka

Tláskal, P., Kunešová, M.:
Evropská nutriční konference – FENS 2019, Dublin, Irsko

Novotná, P., Laknerová, I., Pečenková, N., Houška, M.:
Přídavek lněné vlákniny do mléčných výrobků

Rysová, J.:
Volně vážené saláty jako zdroj soli


FROM THE CONTENTS

Urešová A., Sadílková M., Sluková M., Skřivan, P.:
Preparation of sourdough and sourdough bread from special wholegrain flours

Sabolová, M.:
Poppy seed role in human nutrition

Tláskal, P., Kunešová, M.:
13th European Nutrition Conference – FENS 2019, Dublin

Novotná, P., Laknerová, I., Pečenková, N., Houška, M.:
Addition of flax fiber to dairy products

Rysová, J.:
Freely weighed salads as a source of salt


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2020

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2020OBSAH

Vážení a milí!

Rekordní účast českých nutričních terapeutů na konferenci EFAD v Berlíně

Čím víc děr, tím víc ementálu, čím víc krystalů, tím víc parmazánu

Novela nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů s účinností od 1. 1. 2020

Pitný režim jako nezbytný předpoklad zdravého vývoje dítěte

Dietární přívod vitaminu D u pacientů bariatrické metabolické chirurgie

Střevní chřipka není chřipka

Jak vhodně kombinovat potraviny?

První národní kolo gastronomické soutěže Trophée Mille

Sůl ve společném stravování dětí od 1 roku do 7 let