AktualityArchiv jednotlivých čísel

Výživa a potraviny – 1/2019

časopis Výživa a potraviny – 1/2019

OBSAH

Brát, J.:
Mění se doporučení pro tuky?

Hrubá, M., Pivoňka, J., Rajchl, A.:
Reformulace masných výrobků přídavkem ořechů

Jančeková, K., Kapounová, Z., Hašová, M.:
Vitamin B12 u těhotných a kojících žen s veganským způsobem stravování

Sládková, B., Schmidtová, D., Krupková, M., Sabolová, M.:
Houby jako součást výživy lidí

Mašková, K., Kofroňová, H., Keltnerová, A., Kolář, P.:
Původ chutí a vůní piva

Bureš, J., Pokludová, L., Hera, A., Gabrovská, D., Malena, M.:
Antibiotika u zvířat a v potravinách, jak se to rýmuje?


FROM THE CONTENTS

Brát, J.:
Are fat intake recommendations changing?

Hrubá, M., Pivoňka, J., Rajchl, A.:
Reformulation of meat products by the addition of nuts

Jančeková, K., Kapounová, Z., Hašová, M.:
Vitamin B12 in pregnant and lactating women on vegan diet

Sládková, B., Schmidtová, D., Krupková, M., Sabolová, M.:
Mushrooms – a component of human nutrition

Mašková, K., Kofroňová, H., Keltnerová, A., Kolář, P.:
Origin of flavours and aromas in beer

Bureš, J., Pokludová, L., Hera, A., Gabrovská, D., Malena, M.:
Antibiotics in animals and food, how does it rhyme?


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2019

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2019OBSAH
 
Vítáme rok 2019

Plýtvání potravinami a jídlem

Zpráva z konference EFAD 2018

Když není ve špenátu, tak kde?

Atraktivnější strava ve VFN zlepšuje apetit pacientů

Kurz španělské kuchyně

Předpoklady pro uplatňování správné praxe ve školních jídelnách

Nákup, příjem a uskladnění potravin

Soutěž Nejlepší kuchař roku 2018

Je vhodná arašídová pomazánka pro děti předškolního a školního věku?

Kdo hájí zájmy nutričních terapeutů?

Francouzi mají rádi zážitky a chutná jim česká kuchyně

Projektový den „100 let republiky“ na ZŠ Labská

Vybrané legislativní změny