Pořadatel:
Společnost pro výživu, z.s.
a její servisní organizace výživaservis s.r.o.
Lékařská fakulta MU, Brno
Agronomická fakulta MENDELU v Brně
Chemická fakulta VUT v Brně
Termín akce:
20. června 2025
Místo konání:
Ústav veřejného zdraví, LF MU, Brno
Kamenice 753/5, 625 00 Brno
Organizační pokyny:
1) Konference je určena k prezentaci témat bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.
2) Délka jednoho sdělení je 15 min.
3) Termín zaslání přihlášek k aktivní účasti je 17. 6. 2025.
4) Na základě zaslaných přihlášek bude sestaven program konference. Organizátoři konference si vyhrazují právo přihlášku odmítnout bez udání důvodu.
5) Začátek konference v 9.00 hod.
6) Studenti, kteří na konferenci vystoupí s přednáškou, obdrží potvrzení o účasti na Studentské konferenci, roční členství ve Společnosti pro výživu spojené s elektronickým časopisem Výživa, potraviny a zdraví zdarma. Vítězové obdrží navíc volný vstup na vybrané dvě odborné akce, pořádané Společností pro výživu.
7) Vstup na konferenci je volný. Přihlášky k pasivní účasti je třeba zaslat nejpozději do 17. 6. 2025 přes uvedený QR kód viz níže.
Odborní garanti konference:
Prof. MUDr. Zuzana Derflerová – Brázdová, DrSc. – Lékařská fakulta, Ústav veřejného zdraví, LF MU, Brno
doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. – Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin, MENDELU v Brně
doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D. – Chemická fakulta, Ústav chemie potravin a biotechnologií, VUT v Brně
PŘIHLÁŠKA NA XVI. STUDENTSKOU KONFERENCI POTRAVINY, VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2025
Brno, 20. 6. 2025
Přihlašování probíhá online přes registrační formulář zde:
https://forms.office.com/e/YjAKcX2h8a