AktualityArchiv jednotlivých čísel

Výživa a potraviny – 6/2020

časopis Výživa a potraviny – 6/2020

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH

Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.

OBSAH

Čížková H., Hanková M.:
Nealkoholické nápoje – Trendy 2020

Bogdanovičová K., Dorotíková K., Slováková L.:
Mikrobiologický stav balených hotových pokrmů prodávaných v tržní síti v ČR

Křížová I.:
Rozhovor s MUDr. Petrem Tláskalem, CSc.

Dostálek P.:
České pivo jako tekutý chléb

Hrušková M., Heroudková K., Švec I.:
Užití anatomických částí konopí setého v cereálních sušenkách

Krulíková M., Zvěřina O.:
Nutričně významné složky čaje


FROM THE CONTENTS

Čížková H., Hanková M.:
Soft drinks – trends in 2020

Bogdanovičová K., Dorotíková K., Slováková L.:
Microbiological situation of packaged ready meals sold in the market network of the Czech Republic

Křížová I.:
Interview with MUDr. Petr Tláskal, Ph.D.

Dostálek P.:
Czech beer as liquid bread

Hrušková M., Heroudková K., Švec I.:
Anatomical parts of Cannabis sativa L. for cookies

Krulíková M., Zvěřina O.:
Nutritionally important components of tea


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2020

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2020OBSAH
Jak to bylo s webinářem aneb i zaměstnanci jídelen se vzdělávají on-line
Determinanty ovlivňující malnutrici seniorů v pobytovém zařízení sociálních služeb
Mikrobiologická bezpečnost a jakost nebaleného ledu používaného v provozovnách společného stravování
Víte, co je to zonulin? A jak souvisí se střevem?
Kuchyňská revue v rodině Bohuslava Martinů
Koriandr – kouzlo z Orientu
Projekt Gastroakademie
Dieta CDED u dětského pacienta
Kam ukrýt čokoládu
Koronavirus SARS-CoV-2: Přenos potravinami?
Bezpečnost tepelně zpracovaných chia semen ve vztahu k tvorbě procesních kontaminantů