Archiv akcí ČR

Seminář Bezpečná výživa

Seminář Bezpečná výživa

Pořadatel:
Ústav analýzy potravin a výživy

Termín akce:
31. října 2025

Místo konání:
VŠCHT Praha
Technická 5, Praha 6
posluchárna AI (Budova A)

Ústav analýzy potravin a výživy si Vás dovoluje pozvat na seminář ze série BEZPEČNÁ VÝŽIVA

Bezpečné potraviny: Současné trendy a výzvy pro výrobce, prodejce i konzumenty

Navzdory významným pokrokům, kterých potravinářský průmysl v oblasti bezpečnosti a kvality dosáhl, přetrvává řada aktuálních výzev, jež je nutné řešit, aby bylo možné naplnit a dále posouvat vysoké standardy očekávané spotřebiteli.

Seminář za účasti předních odborníků nabídne ucelený pohled na současná rizika i nejnovější trendy v oblasti bezpečnosti potravin. Účastníci se seznámí nejen s aktuálními vědeckými poznatky a legislativními novinkami, ale také s praktickými zkušenostmi z kontrolní praxe. Záměrem je vytvořit prostor pro otevřenou diskusi a podpořit spolupráci mezi vědeckou komunitou, dozorovými orgány, potravinářským průmyslem a spotřebiteli.

Program, přihláška a více informací na: http://www.seminar.vscht.cz/BV_2025_II/index.html