Potraviny, zdraví a výživa

Tematická konference „Potraviny, zdraví a výživa“
se konala dne 29. 1. 2015 v Praze.
Z části svého obsahu konference navazuje na seminář „Nadbytek soli škodí dětem i dospělým“, který se konal z iniciativy České pediatrické společnosti dne 16. 12. 2014 od 13.00 v Lékařském domě v Praze.

Pořadatel:
Společnost pro výživu a její servisní organizace výživaservis s. r. o.
ve spolupráci s
Úřadem pro potraviny MZe ČR
Českou technologickou platformou pro potraviny
a PK ČR

Termín akce:
29. 1. 2015

Místo konání:
Konferenční sál SVSCR, Slezská 100/7, Praha 2

Odborné zajištění:
Ing. J. Pivoňka a MUDr. P. Tláskal CSc.

Vložné:
Účast na programu 1 500,-
(v ceně je občerstvení a oběd formou studeného bufetu)

Další podrobnosti: