Encyklopedie výživy

Ministerstvo Zemědělství
V roce 2018 je tato rubrika financována za podpory grantu Ministerstva zemědělství Vzdělávání odborné a laické veřejnosti v oblasti výživy a veřejného zdraví.

encyklopedie výživy

Encyklopedie výživy je soubor údajů, které se vztahují k problematice fyziologie výživy, hygieně výživy, dietologie, klinické medicíny, potravinářství, stravování a související legislativy. Encyklopedie je postupně doplňována.

Pro procházení hesel můžete volit z abecedního seznamu, vyhledávat můžete v poli Hledat.

 

 

Vápník (= Kalcium, Calcium)

Vaření

Veganská dieta

Vehikulum

Vejce

Vejce II

Virový zánět jater

Viry v potravinách

Vitamin A

Vitamin B1

Vitamin B12

Vitamin B2

Vitamin B6

Vitamin C

Vitamin D

Vitamin E

Vitamin K

Vitaminy

Vláknina

Vnitřní audit

Voda ve stravovací službě

Volné radikály

ABCDEFGHChIJKLMNOPQRSTUVZ