Encyklopedie výživy

Ministerstvo ZemědělstvíV roce 2017 je tato rubrika financována za podpory grantu Ministerstva zemědělství ,,Vzdělání a osvěta v oblasti bezpečnosti a kvality potravin, výživy a veřejného zdraví prostřednictvím moderního komunikačního média“.

Encyklopedie výživy je soubor údajů, které se vztahují k problematice fyziologie výživy, hygieně výživy, dietologie, klinické medicíny, potravinářství, stravování a související legislativy. Encyklopedie je postupně doplňována.

Pro procházení hesel můžete volit z abecedního seznamu, vyhledávat můžete v poli Hledat.

Rajčata

Řapíkový celer

Raw strava

Rebarbora

Ředkvičky

Riziko

Rozmrazování potravin

Rozpracovaný pokrm

Rozvoz pokrmů

Rukola

 

ABCČDEFGHChIJKLMNOPQRŘSŠTUVZŽ