Encyklopedie výživy

Ministerstvo Zemědělství
V roce 2018 je tato rubrika financována za podpory grantu Ministerstva zemědělství Vzdělávání odborné a laické veřejnosti v oblasti výživy a veřejného zdraví.

encyklopedie výživy

Encyklopedie výživy je soubor údajů, které se vztahují k problematice fyziologie výživy, hygieně výživy, dietologie, klinické medicíny, potravinářství, stravování a související legislativy. Encyklopedie je postupně doplňována.

Pro procházení hesel můžete volit z abecedního seznamu, vyhledávat můžete v poli Hledat.

 

 

Maliny

Malnutrice

Mandle

Marasmus

Maso

Mastné kyseliny

Mechanická úprava potravin

Melouny

Meruňky

Mikrobicidní účinek

Mikrobiologie

Mikrobistatický účinek

Mikrovlnný ohřev

Minerální látky

Mléko

Mořské řasy

Mouka

MUFA

ABCDEFGHChIJKLMNOPQRSTUVZ