Encyklopedie výživy

Ministerstvo ZemědělstvíV roce 2017 je tato rubrika financována za podpory grantu Ministerstva zemědělství ,,Vzdělání a osvěta v oblasti bezpečnosti a kvality potravin, výživy a veřejného zdraví prostřednictvím moderního komunikačního média“.

Encyklopedie výživy je soubor údajů, které se vztahují k problematice fyziologie výživy, hygieně výživy, dietologie, klinické medicíny, potravinářství, stravování a související legislativy. Encyklopedie je postupně doplňována.

Pro procházení hesel můžete volit z abecedního seznamu, vyhledávat můžete v poli Hledat.

Malnutrice

Marasmus

Mastné kyseliny

Mechanická úprava potravin

Melouny

Meruňky

Mikrobicidní účinek

Mikrobiologie

Mikrobistatický účinek

Mikrovlnný ohřev

Minerální látky

MUFA

 

ABCČDEFGHChIJKLMNOPQRŘSŠTUVZŽ