Encyklopedie výživy

encyklopedie výživy
Ministerstvo ZemědělstvíV roce 2017 je tato rubrika financována za podpory grantu Ministerstva zemědělství ,,Vzdělání a osvěta v oblasti bezpečnosti a kvality potravin, výživy a veřejného zdraví prostřednictvím moderního komunikačního média“.

Encyklopedie výživy je soubor údajů, které se vztahují k problematice fyziologie výživy, hygieně výživy, dietologie, klinické medicíny, potravinářství, stravování a související legislativy. Encyklopedie je postupně doplňována.

Pro procházení hesel můžete volit z abecedního seznamu, vyhledávat můžete v poli Hledat.

Kadeřávek

Kakao

Kampylobakterióza

Kari

Karotka

Káva

Kedluben

Kodex hygienické praxe

Kofein

Kokosové mléko

Kolagen

Kolostrum

Kontaminace

Kontaminant

Konvektomat

Konvenience

Korýši

Krájení

Krev

Křížení provozu

Křížová kontaminace

Kuchyňská (kulinární) úprava potravin

Kukuřice

Kulér

Kuskus

Květák

Kwashiorkor (kvašijorkor)

Kyselina listová

Kyselina listová

Kyselina pantothenová

 

ABCČDEFGHChIJKLMNOPQRŘSŠTUVZŽ