Encyklopedie výživy

encyklopedie výživy
Ministerstvo ZemědělstvíV roce 2017 je tato rubrika financována za podpory grantu Ministerstva zemědělství ,,Vzdělání a osvěta v oblasti bezpečnosti a kvality potravin, výživy a veřejného zdraví prostřednictvím moderního komunikačního média“.

Encyklopedie výživy je soubor údajů, které se vztahují k problematice fyziologie výživy, hygieně výživy, dietologie, klinické medicíny, potravinářství, stravování a související legislativy. Encyklopedie je postupně doplňována.

Pro procházení hesel můžete volit z abecedního seznamu, vyhledávat můžete v poli Hledat.

Sacharidy

Sádlo

Salmonelóza

Sanitace

Seitan

Semínka

Semivegetariánství

Škůdci

Skyr

Sladké brambory

Smažení

Sodík

Sója

Specifické malnutrice

Špenát

Správná hygienická a výrobní praxe

Stafylokoková enterotoxikóza

Stravovací služby

Studený pokrm

Sukralóza

Sůl

Superpotraviny

Švestky

Sýry

 

ABCČDEFGHChIJKLMNOPQRŘSŠTUVZŽ